Si t’agrada gaudir de la muntanya estant tot el dia pujant i baixant per les serres i valls dels Ports; visitant racons d’una bellesa salvatge; sense veure a ningú més que als teus companys d’excursió o alguna cabra que et mirarà amb curiositat, aquestes son les teves sortides  Excursions de tot el dia, pels llocs més feréstecs i espectaculars dels Ports.  Jornades de 6 a 8 hores amb desnivells superiors als 6oo metres.

La Punta de l'Aigua des de Mola d'Atans

Itinerari excursionista per adults.

Farem un recorregut circular per l’entorn dels Monsagres, pujant al Tossal d’en Grilló (vàlid pel Repte dels 100 Cims), la Mola Grossa pel Forat de la Tinella i la Mola d’Atans. L’accés a la zona dels Monsagres el farem pel Pujador d’en Valero, i el descens pel Pas de la Mala Dona.

Llargada i desnivell:  18 km. i  1300 metres de desnivell positius. 9 h. de caminar (sense contar parades).

Dificultat:  L’itinerari es desenvolupa en alguns trams per senders exposats i de mal caminar, es requereix estar habituat a caminar per terreny abrupte (Nivell 4 escala MIDE). Nivell d’exigència física mitjà-alt (Nivell 4 escala MIDE)

Plegaments al Carrer Ample

Itinerari excursionista per adults.

Farem un recorregut circular visitant el Carrer Ample, les Rases de Marraco, les Clotes i la Punta Serena

Llargada i desnivell:  16 km. i  1250 metres de desnivell positius. 8 h. de caminar (sense contar parades).

Dificultat:  L’itinerari es desenvolupa en alguns trams per senders exposats i de mal caminar, es requereix estar habituat a caminar per terreny abrupte (Nivell 4 escala MIDE). Nivell d’exigència física mitjà-alt (Nivell 3 escala MIDE)

Pont de Roca a l'Arany

Itinerari excursionista per adults.

Recorregut en bona part circular que ens permetrà conèixer la Balanguera i recórrer la carena de l’Arany amb el seu espectacular pont de roca. Gaudint de les meravelloses panoràmiques del Parrissal a vista d’ocell.

Llargada i desnivell:  12 km i 985 mts. desnivell positius acumulats,  6 h. de caminar (sense contar parades).

Dificultat:  L’itinerari es desenvolupa en alguns trams per senders de mal caminar i amb força pedres. Es requereix estar habituat a caminar per aquest tipus de terreny (Nivell 4 escala MIDE).  Nivell d’exigència física mitjà-alt (Nivell 3 escala MIDE).

 

 

Moleta de les Canals

 

Lloc i hora de trobada: A concretar segons l’excursió

Equip: Motxilla de dia, calçat de tresc, cantimplora i picnic, protecció solar (barret, ulleres, crema solar) i roba adient a la temporada. Recomanable: prismàtics, bastons i càmera fotogràfica.

Preu:

  • Fins a 4 persones 100 € el grup
  • A partir de 5 persones 25€/persona
  • Amb un màxim 12 persones (preus especials per grups >10)
  • Descomptes pels allotjats a lo corral d’arnes

 

Inclou: Guia de muntanya i educador ambiental (titulat), assegurança d’accidents i el material de seguretat quan sigui el cas.

No inclou: Desplaçament fins el lloc de l’activitat, dret de pas i aparcament dels vehicles, i qualsevol cosa no especificada com a inclòs.

Observacions:

  • Es prega màxima puntualitat, donat que un cop iniciada la sortida serà força difícil que algú es pugui incorporar al grup.
  • L’organització es reserva el dret d’anular l’activitat o variar l’itinerari, si les condicions meteorològiques fan des-aconsellable el segur desenvolupament de l’activitat.
  • Opcional pernoctar a lo corral d’arnes
  • A les activitats no s’admeten animals de companyia.
CONTRACTA!