ESTELS DEL SUD, LA MILLOR TRAVESSA DELS PORTS

with No hi ha comentaris

ESTELS DEL SUD, una travessa d’una bellesa extraordinària.

Com el títol d’aquest post gossa afirmar, i com que aquí expresso la meva opinió personal, em reitero en que Estels del Sud és la millor travessa que es pot fer als Ports.

Encara no he conegut cap persona que l’hagi fet i no hagi sortit bocabadat amb els seus paisatges. I amb els anys he conegut a moltes. Totes les etapes son diferents, però cap et deixa indiferent.

Les Gúbies del Parrissal, la Cova Vidre, les Rases de Marraco, les Roques de Benet o les Valls d’Arnes. Tots indrets d’enorme bellesa.

Als Ports, en comparació amb d’altres serralades més d’alta muntanya, s’hi pot caminar tot l’any. Per desgracia la neu és absent el 99 % dels dies de l’any, i la pluja s’esta convertint en una “rara avis”. Al hivern caminarem fresquets, i al ple de l’estiu haurem de matinar per evitar la calor. Com per quasi tot, la millor temporada per caminar pels ports serà la primavera i la tardor.

Pels més caminadors, també podeu fer “extensions” de l’itinerari original i ampliar l’itinerari alguns dies més, i pels que no teniu 5 dies de festa. També podeu trobar alternatives per fer travesses de menys dies a la xarxa o millor encara a la Guia d’Estels del Sud on trobaràs múltiples opcions.

No ho dubtis, vine a comprovar si lo que diu el títol d’aquest post és una exageració. Et retem!!

Salut i a Xalar !!

Mas de Sant Miquel
Mas de Sant Miquel
Paisatges dels Ports
Paisatges dels Ports
Camí de les Tossetes
Camí de les Tossetes

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada